Varnostni ukrepi COVID 19   Pokličite nas +386 (0) 31 529 974

TEDEN RESTAVRACIJ 2020

Teden restavracij bo tokrat potekal od 12.06. do 21.06.
zato pohitite z rezervacijo mize na enem izmed naših letnih vrtov ali v notranjosti restavracije.

 Tokrat smo za vas pripravili kar štiri menije z vključeno sladico, cena posameznega menija znaša      19,00 EUR.

ČAS REZERVACIJE

Predviden čas rezervacije mize je 2 uri, v kolikor pa se želite zadržati dlje ali manj časa, nam le to navedite ob rezervaciji (table time).

REZERVACIJE PO 19:30 URI

Za rezervacije ob 19:30 uri in kasneje je miza na voljo vse do zaprtja restavracije in časovno niste omejeni.
REZERVIRAJ MIZO

TERMINI REZERVACIJ

Na voljo so vsi termini do zasedenosti med 12. in 22.uro. Proste termine vidite v rezervacijskem obrazcu​

IZBIRA MENIJEV

Prosimo, da ob rezervaciji vpišete koliko katerih menijev boste izbrali (lahko nam sporočite tudi naknadno, vendar najkasneje 3 dni pred rezervacijo)!

ALERGIJE

V primeru morebitnih prehranskih alergij nam le-te sporočite ob rezervaciji. Hvala!

GLUTEN

Vse menije lahko pripravimo tudi brez glutena.
RIBJI MENI

Ledena krema dimljene mozzarele, paradižnik volovsko srce in češnjevec, Ferjančičeve češnje, bezgov kis, pistacije

Ceviche bele jadranske ribe, hladna jabolčna solata, injekcija green juice

Cavatelli z jadranskimi škampi,  kozicami in Jamar sirom

Steamed Buns, hrustljava hobotnica, kimchi

Breskov sorbet z majaronovim crumblom

MESNI MENI

Ledena krema dimljene mozzarele, paradižnik volovsko srce in češnjevec, Ferjančičeve češnje, bezgov kis, pistacije

Osličkov tatar, porova majoneza, sveža zelišča

Piščančji Manna nagci, medena gorčica in hladna solatka

Steamed Buns, hrustljava mangulica, kimchi

Breskov sorbet z majaronovim crumblom

VEGETARIJANSKI MENI

Ledena krema dimljene mozzarele, paradižnik volovsko srce in češnjevec, Ferjančičeve češnje, bezgov kis, pistacije

Nektarinin ceviche, krema modrega sira, kokosov čips, majaron

Spomladanski zvitki s šparglji in črnim česnom, omaka pečene solate

Falafel, pečeni malancani, hladna jogurt omaka, rukola

Breskov sorbet z majaronovim crumblom

VEGANSKI MENI

Ledena cvetačna krema, paradižnik volovsko srce in češnjevec, Ferjančičeve češnje, bezgov kis, pistacije

Nektarinin ceviche, riževa krema, kokosov čips, majaron

Spomladanski zvitki s šparglji in črnim česnom, omaka pečene solate

Falafel, pečeni malancani, hladna jogurt(sojin) omaka, rukola

Breskov sorbet z majaronovim crumblom

PRIPOROČAMO KOZAREC PIVA

Union svetlo 0,5l……………………………………2,90€

Union svetlo nefiltrirano 0,5l………………….2,90€

Laško svetlo 0,5L………………………………….2,90 €

Heineken svetlo 0,5l………………………………3,40 €
 

 

Pelicon The 3rd Pill 0,5L………………………..4,50 €

Thirsty Duck 0,5l…………………………………..4,50 €

PRIPOROČAMO VINO NA KOZAREC

Peneče vino Marine brut Capris, slovenska Istra……4,20 €

Malvazija Pucer, slovenska Istra…………………………..3,50 €

Rose Ferjančič, Vipavska dolina……………………………3,90 €

Sauvignon Zanut Kocijančič, Goriška Brda…………….3,90 €

Gourmet Red VinaKoper, slovenska Istra………………..2,90 €

Merlot Zanut Kocijančič, Goriška Brda……………………3,90 €

Lux Constantini, Goriška Brda………………………………..3,90 €

 – V primeru, da rezervirate in se dogodka vseeno ne morete udeležiti vas prosimo, da rezervacijo stornirate in s tem omogočite drugim, da nas obiščejo. Imate več možnosti (preko maila, aplikacije, telefonsko..)

V primeru odpovedi tik pred zdajci, pa prosimo, da nas pokličite 031 529 974

Niste našli prostega mesta?

Bodite obveščeni: pošljite nam svoje podatke in želje ter bodite obveščeni o sproščenih prostih mestih(zaradi stornaciji drugih gostov..) Vpis na čakalno listo tukaj.

Spoštovani gostje!

Zaradi drugačnih časov ter vaše in naše varnost smo v času trajanja letošnjega Tedna restavracij prilagodili menije in način postrežbe trenutnim razmeram in uvedli nekatere spremembe, ki bodo preprečile širjenje virusov, saj je zaradi velikega števila gostov tveganje višje kot sicer.

1. Menije smo sestavili tako, da jih lahko večinoma postrežemo v bio razgradljivi, okolju prijazni embalaži in se tako izognemo običajnim krožnikom, katerih pot je od pranja, poliranja, izdajanja natakarju, do gosta in na koncu se vrnejo, dotikani, v kuhinjo. Med celotnim potekom je visoko tveganje za prenos morebitnih okužb na naše osebje.

2. Namesto običajnega pribora smo priložili zaprt paket pribora, ki naj bi ga gost uporabljal skozi celoten meni. Običajen pribor se kot krožniki, polira ročno, zato zaradi velikega števila gostov hkrati, ne moremo zagotoviti dodatnega razkuževanja pribora.

3. Kruh bomo tokrat postregli namesto v običajnih košaricah za kruh v bio razgradljivih vrečkah za enkratno uporabo.

4. Namesto platnenih servietov gosti uporabijo papirnate serviete, v paketu poleg pribora, dodatno pa smo priložili še pakiran sterilni alkoholni robček za roke.

Verjamemo, da našo skrb za vašo in našo varnost podpirate in da boste kljub neobičajnemu inventarju uživali v naših jedeh in naši družbi!

Iskreno se vam zahvaljujemo za razumevanje,

Ekipa Manna


Rezervacija

Pišite nam

Kontakti

Plačila

Mastercard, BA, Maestro, Visa, MBills,
Eurocard, Activa, American Express,