Teden restavracij 2019

TEDEN RESTAVRACIJ (29.03.-07.04.2019)

 

RIBJI MENI

Pozdrav kuharjev: Čemaževa strjenka, korenčkov pire, porova emulzija, parmezanom hrustek

V citrusih mariniran losos, duxelle šampinjonov, omaka nadzemne kolerabe, žafranov kaviar

Ravioli s kraljevimi gamberi, jastogova krema, šparglji, čemaževa pena

Mečarica, domači grahov tofu, mladi grah, spomladanska solatka, grahov pire, okisan paradižnik,

Cena menija: 19,00 EUR

——

Lešnikov Mousse, kokosova pena, prah rjavega masla, lešnikov tuli (doplačilo 4,90 EUR)

Meringe z jagodami in mascarpone sirom, omaka rabarbare (doplačilo 4,90 EUR)

——————————————————————————————————————————————————–

MESNI MENI

Pozdrav kuharjev: Čemaževa strjenka, korenčkov pire, porova emulzija, parmezanom hrustek

Jagenjčkov carpaccio, mousse šalotke, Pecorino Romano, prepeličje jajce, orehi, čemaževo olje

Telečji priželjc, krompirjeva pena z žganim porom, gorčični dresing, čemaž

Tart z ličnicami odojka, chatney jabolk in rabarbate, mlada čebula

Cena menija: 19,00 EUR

——

Lešnikov Mousse, kokosova pena, prah rjavega masla, lešnikov tuli (doplačilo 4,90 EUR)

Meringe z jagodami in mascarpone sirom, omaka rabarbare (doplačilo 4,90 EUR)

——————————————————————————————————————————————————–

VEGETARIJANSKI MENI

Pozdrav kuharjev: Čemaževa strjenka, korenčkov pire, porova emulzija, parmezanom hrustek

Buratta, šparglji, prepeličje jajce, žafranova polenta, čemaževa spužva, oljčno olje Jenko

Pirini ravioli z ricotto in zelišči, radičeva omaka

Domač grahov tofu, grahov kuli, šampinjoni, mladi grah

Cena menija: 19,00 EUR

——

Lešnikov Mousse, kokosova pena, prah rjavega masla, lešnikov tuli (doplačilo 4,90 EUR)

Meringe z jagodami in mascarpone sirom, omaka rabarbare (doplačilo 4,90 EUR)

——————————————————————————————————————————————————–

PRIPOROČENA VINA

Penina Vinakoper Marine Brut
28,00  /  4,20

Malvazija Gourmet Vinakoper 2018
20,00  /  2,90

Rebula Zanut Kocijančič 2016
26,00  /  3,90

Plemenito belo Vinakoper 2015
28,00  /  4,20

Penina Vinakoper Marine Brut
28,00  /  4,20

Gourmet Red Vinakoper 2017
20,00  /  2,90

Modri pinot Goriška Brda 2017
28,00  /  4,20

Merlot Zanut Kocijančič 2017
28,00  /  4,20

——

VINSKA SPREMLJAVA
(15,00 EUR)

MORSKI IN VEGETARIJANSKI MENI

Penina Vinakoper Marine Brut

Malvazija Gourmet Vinakoper 2018

Rebula Zanut Kocijančič 2016

Plemenito belo Vinakoper 2015

MESNI MENI:

Penina Vinakoper Marine Brut

Gourmet Red Vinakoper 2017

Modri pinot Goriška Brda 2017

Merlot Zanut Kocijančič 2017

GSM: 051 315 220


Predviden čas rezervacije mize je 2 uri, v kolikor pa se želite zadržati dlje časa, nam le to navedite pod komentar ob rezervaciji.

Za rezervacije od 20.ure dalje je miza na voljo do zaprtja restavracije.


Prosimo, da ob rezervaciji vpišete koliko katerih menijev boste izbrali (lahko nam sporočite tudi naknadno, najkasneje 7 dni pred rezervacijo), v nasprotnem bo rezervacija preklicana.


Pridržujemo si pravico, da vašo rezervacijo spremenimo za največ 30 minut. V kolikor vašo rezervacijo prestavimo vas bomo o tem seveda pravočasno obvestili (vsaj 2 dni pred dnevom rezervacije).


V času Tedna restavracij pripravljamo izključno objavljene menije TR, ostalih jedi iz naše redne ponudbe ne bomo imeli na voljo. Hvala za razumevanje.