Teden restavracij 2018

RIBJI MENI

KUHARJEV POZDRAV
(burrata, malancanov pire, pražena čebula, dimljeno olje, balzamični kaviar)

KRALJICA SLOVENSKIH REK
(file kečige, lečina majoneza, marinirana buča, pomarančna emulzija)

RIBNIŠKI GOSPOD
(krap, sveži beli tartufi, raviol s kislo repo in ocvirki*, hruška)
* lahko tudi raviol brez ocvirkov

POTOČNA POSTRV
(maslena omaka z bučnim oljem, pire zelene, ajdov pop-corn, vloženo rumeno korenje)

Cena menija: 18,00 EUR

——

Sladica TR (doplačilo 4,90 EUR)
Fondant temne in bele čokolade (doplačilo 5,50 EUR)
(malinin sladoled, brownie, prah pikantne paprike)

——————————————————————————————————————————————————–

MESNI MENI

KUHARJEV POZDRAV
(burrata, malancanov pire, pražena čebula, dimljeno olje, balzamični kaviar)

PIŠČANČJA PAŠTETA S ČRNIMI TARTUFI
(ajdov hrustek, pohana šnita, slivov kaviar)

HRUSTLJAVE KROGLJICE JAGENJČKOVEGA KONFITA
(krema peteršiljeve korenine in pečenega česna, sveža zelišča)

ODOJEK NA NAČIN SOUS-VIDE
(vinska redukcija, pire dimljene buče, ocvrta svinjska koža, zelenjava)

Cena menija: 18,00 EUR

——

Sladica TR (doplačilo 4,90 EUR)
Fondant temne in bele čokolade (doplačilo 5,50 EUR)
(jagodni sladoled, brownie, prah pikantne paprike)

——————————————————————————————————————————————————–

PRIPOROČENA VINA
(1dcl=3,90 EUR)

Zelen Ferjančič, Vipava,
Chardonnay Piro, Goriška brda,
Sivi pinot Šuman, Štajerska (demeter),

Cabernet sauvignon Piro, Goriška brda,
Bis Korenika Moškon, slovenska Istra (demeter),
Barbera Stegovec, Vipava

——

VINSKA SPREMLJAVA
(3 kozarci vina = 10,90 EUR)

 

GSM: 051 315 220


Predviden čas rezervacije mize je 2 uri, v kolikor pa se želite zadržati dlje časa, pa nam le to navedite pod komentar ob rezervaciji.


Prosimo, da ob rezervaciji vpišete koliko katerih menijev boste izbrali (lahko nam sporočite tudi naknadno, najkasneje 2 dni pred rezervacijo), v nasprotnem bo rezervacija preklicana.