Teden restavracij 2018

RIBJI MENI

Panna cotta iz buratte
(paradižnikov kaviar, pena bazilike, balzamična redukcija)

Tartar divje kirnije
(klementinin kaviar in gel, česnova pena)

Zeliščni ravioli s skuto in kajmakom
(tartufi, consomé kraljevih ostrigarjev in shitake gob, kraljevi gamber)

File kovača
(omaka rakovice, pire rumenega korenja, špinača)

——

Sladica TR (doplačilo 4,50 EUR)
Fondant temne in bele čokolade (doplačilo 5,50 EUR)
(jagodni sladoled, brownie, prah pikantne paprike)

——————————————————————————————————————————————————–

MESNI MENI

Panna cotta iz buratte
(paradižnikov kaviar, pena bazilike, balzamična redukcija)

Račja prsa
(marelični đem in žele, timijanovo dimljeno olje, ”pohana ”šnita”)

Zeliščni ravioli s skuto in kajmakom
(tartufi, omaka in konfit telečjih ličnic)

Goveji ribeye (prosta paša)
(pečeno na domačem oglju, pečena gomoljna zelena, salsa iz guinness piva in paradižnika)

——

Sladica TR (doplačilo 4,50 EUR)
Fondant temne in bele čokolade (doplačilo 5,50 EUR)
(jagodni sladoled, brownie, prah pikantne paprike)

——————————————————————————————————————————————————–

VEGETARIJANSKI MENI

Panna cotta iz buratte
(paradižnikov kaviar, pena bazilike, balzamična redukcija)

Kanelon rdeče pese
(dimljena ricotta, kisla smetana, hrustek s pistacijo, krema sladkega refoška in granatnega jabolka)

Zeliščni ravioli s skuto in kajmakom
(tartufi, consomé kraljevih ostrigarjev in shitake gob, brokoli)

Ožgana cvetača
(cvetačni pire, tartufina omaka, pop corn kvinoje)

——

Sladica TR (doplačilo 4,50 EUR)
Fondant temne in bele čokolade (doplačilo 5,50 EUR)
(jagodni sladoled, brownie, prah pikantne paprike)

 

 


Predviden čas rezervacije mize je 2 uri, v kolikor pa se želite zadržati dlje časa, pa nam le to navedite pod komentar ob rezervaciji.


Prosimo, da ob rezervaciji vpišete koliko katerih menijev boste izbrali (lahko nam sporočite tudi naknadno, najkasneje 2 dni pred rezervacijo), v nasprotnem bo rezervacija preklicana.


Cena menija: 18,00 EUR

051 315 220