Teden restavracij 2017

MORSKI MENI

KUHARJEV POZDRAV

(marinirana hokaido buča, pena Aperol spritzzz, hrustek bučnih semen)

 

RUMENOPLAVUTA TUNA SAKU S PISTACIJO IN ČRNIM SEZAMOM

(guacamole, paradižnikov ceviche, paradižnikova majoneza, pistacijeva spužva)

 

KREMNA JUHA PEČENEGA ČESNA

(gamberi v tempuri, ingverjevi mehurčki)

 

FILE GOFA NA ŽARU

(brodet, lignji, dagnje, marmorni njoki)


MESNI MENI

KUHARJEV POZDRAV

(marinirana hokaido buča, pena Aperol spritzzz, hrustek bučnih semen)

 

JURČKOVA PAŠTETA

(brioš z ocvirki, pistacijeva espuma)

 

KREMNA JUHA PEČENEGA ČESNA

(lardo iberijskega prašiča, ingverjevi mehurčki)

 

FILE IBERIJSKEGA PRAŠIČA ”PATA NEGRA”

(omaka črnega ribeza, bučni pire, stročji fižol)


Predviden čas rezervacije mize je 2 uri, v kolikor pa se želite zadržati dlje časa, pa nam le to navedite pod komentar ob rezervaciji.


Prosimo, da ob rezervaciji vpišete koliko katerih menijev boste izbrali (lahko nam sporočite tudi naknadno, najkasneje 2 dni pred rezervacijo), v nasprotnem bo rezervacija preklicana.


Cena menija: 17,00 EUR

051 315 220