Teden restavracij 2017

RIBJI MENI

Pozdrav iz kuhinje
(spomladanska rezina, črne trobente, jurčki)

Marinirani kraljevi gamberi
(kumarični mousse, limonina emulzija, paradižnikova spužva)

Črna rižota
(sipa, pečena kapesanta, čemaževa pena)

File divjega lososa
(grahov pire, šparglji, hrenova omaka s koprom, mandlji)


MESNI MENI

Pozdrav iz kuhinje
(spomladanska rezina, črne trobente, jurčki)

Goveji pastrami
(ržen biskvit, pena dimljenega paradižnika, hruška, omaka gorčičnih semen z medom, dimljena ricotta)

Kunčji ragu s hišnimi žlikrofi

Račja prsa s sivko
(koromačev pire, račja redukcija, konfitirana breskev, koromač s pomarančo)

Marinirani gamberi

File divjega lososa


Predviden čas rezervacije mize je 2 uri, v kolikor pa se želite zadržati dlje časa, pa nam le to navedite pod komentar ob rezervaciji.


Prosimo, da ob rezervaciji vpišete koliko katerih menijev boste izbrali (lahko nam sporočite tudi naknadno, najkasneje 2 dni pred rezervacijo), v nasprotnem bo rezervacija preklicana.


Cena: 17,00 EUR

051 315 220

“Pomladnemu prebujanju narave bomo v tednu restavracij posvetili posebno pozornost. Ponujene menije smo oblikovali na podlagi naše stalne ponudbe z nadgradnjo svežine in sestavin, ki jih ponuja letni čas.

Skladno z našo vsakdanjo filozofijo bodo jedi pripravljene iz najkakovostnejših sestavin in obilo ljubezni do hrane naše kuharske ekipe.

Vljudno Vabljeni!”