Skupine

Skupine

Iz bogatih izkušen vemo, kako pomembna je prilagoditev menija, saj ima vsak poseben dogodek običajno svoj poseben sklop predjedi, glavnih jedi, sladic in pijač – zato z veseljem prisluhnemo željam in skupaj z našimi predlogi oblikujemo nepozabno doživetje!

Nudimo tudi poslovna kosila ali večerje, ki bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne poslovneže, saj poskrbimo, da se bodo zaradi odlične hrane, vrhunske postrežbe in ambienta z veseljem vrnili!

Kuhanje in strežba skupin je poseben dogovor in popolnoma drugačna zgodba kot gostiti individualne goste v restavraciji.

Večletne izkušnje so pripomogle, da uspemo za vsako skupino, pripraviti nepozabno druženje ob naših jedeh.

Salon Trnovo

 

max. 45 oseb

 

Salon Gradascica

 

max. 30 oseb

 

Lounge

 

max. 18 oseb

Salon Trnovo

max. 15 oseb

Razpoložljive kapacitete

 

Salon Trnovo (max. 45 oseb)

Salon Gradaščica (max. 30 oseb)

Lounge (max. 18 oseb + 18 oseb)

Letna terasa (max. 25 oseb)

Letni vrt-ob hiši (max. 18 oseb)

Letni vrt-ob Eipprovi (max. 12 oseb)

 

 

Imamo bogate izkušnje in  strokovno osebje, ki je potrebno za organizacijo in izvedbo različnih dogodkov, kot npr. poroke, obletnice, rojstne dneve in vse druge vrste dogodkov, ki temeljijo na odlični hrani in pijači.

Torej, ko si boste želeli praznovati vašo posebno priložnosti pri nas, se bomo najprej osredotočili na število hodov jedi, vina in drugih pijač ter seveda prisluhnili vašim drugim željam.

Skupine gostimo pri nas že leta – zato ste lahko prepričani, da znamo to narediti prav!

Rezervacije

Vedno smo vam na voljo, da prisluhnemo vašim željam in zahtevam. Lahko nas pokličete na tel. 0 599 22 308 ali izpolnite spletni obrazec, na katerega vam bomo odgovorili takoj, ko bo mogoče.