Kuhinja

Prisegamo le na domače in najboljše sestavine in na zdravo hrano.

Pripravljamo tradicionalne slovenske jedi s sodobnimi metodami in z veliko mero kreativnosti naših profesionalnih top kuharjev.

Našo kuhinjo bi lahko poimenovali Slovensko-mediteranska kuhinja pristnih okusov.
Uporabljamo le najkvalitetnejše surovine, vrhunska domača oljčna in bučna olja, sezonsko sadje, domačo zelenjavo in dišavnice lokalnih ponudnikov.

Nekateri naši dobavitelji

All in all, we very much owe to Manna’s team diversity and the teamwork we have here. These ingredients make us the best.

Prečiščeno maslo-Zlati Ghee

Ghee (gi) je kulinarično zlato, odlično kuhano maslo. Ročno s postopkom izjemno počasnega kuhanja (vsaj 48h) se maslo prečisti – odstranijo se ogljikovi hidrati, beljakovine, kazein, laktoza, nečistoče in voda, tako da ostane le čista maščoba oz. olje.

About Supplier

Piranska sol

Piranska sol je pridelana po potrjenem tradicionalnem postopku. Sol iz Piranskih solin se prideluje po izročilu starem skoraj 700 let in zgolj s tradicionalnimi orodji. Osnovni proces je naravna kristalizacija na solnih poljih, kjer se sol pobira na nekaj milimetrov debeli podlagi biosedimenta imenovani petola, sestavljeni iz mineralov in mikoroorganizmov.

About Supplier

Divjačina Meglen

Pripravljamo najboljšo divjačino iz slovenskih gozdov.

Sodobni tempo življenja spreminja naše navade, ne spreminja pa naših brbončic. Njim vedno ugajajo naravni, čisti okusi in slovenski gozdovi so znani sinonim za raznoliko in zdravo divjad. Le taka divjad in skrbna predelava lahko ponudita kakovostne surovine, da z njimi pripravimo jedi. Jedi, ki dišijo po neokrnjeni naravi, dišijo po bogastvu naše dežele in razvajajo tako razvajene kot nezahtevne.

About Supplier

Mlin Feliks

Pri pripravi polente, domačega kruha, slanega peciva in testenin uporabljamo le domačo moko lokalnega Mlina Feliks iz Šentjakoba.

About Supplier

Aquaponika

Akvaponika je način naravne pridelave hrane brez kemikalij v sožitju z ribami.

Sistem akvaponike imamo nameščen v kletnih prostorih restavracije, kjer gojimo vse začimbe, dišavnice in ostala zelišča

About Supplier

Postrvi Špegelj

Postrvi na naših krožnikih izvirajo iz majhne ribogojnice v Savinjski dolini, ki se napaja iz Letuške struge, umetnega rokava Savinje.

About Supplier

Bio Siri Gorišek

Na obrobju Mirenske doline, 3 km iz mokronoga se v čisti neokrnjeni naravi nahaja kmetija in Sirarna Gorišek, tako imenovan mali raj na zemlji, kot so ga poimenovali obiskovalci je odmaknjen od prometnic in infrastrukture ter je obdana s samim zelenjem, kar predstavlja polno sočne paše za njihove živali. Začetki družinskega kmetovanja in sirarstva segajo
About Supplier