Goût de France / Good France

Že peto leto zapored se bo na prvi pomladni dan, 21. marca 2019 več kot 2000 kuharskih mojstrov iz celega sveta pridružilo projektu Goût de / Good France, ki ga prirejata francosko Ministrstvo za zunanje zadeve in mednarodni razvoj ter veliki chef Alain Ducasse, da bi skupaj s pripravo večerje počastili francosko gastronomijo.

4-hodni Goût de France meni:

Gamsov carpaccio, čebulna marmelada, espuma ovčjega sira, ocvrt črni koren, čemaž
Chamois carpaccio, onion jam, espuma of sheep cheese, fried salsify, wild garlic

Jagnječa zarebrnica, konfit kroglica, bela polenta s čemažem
Lamb chops and confit balls, white polenta with wild garlic

Krožnik sirov, sušeni dateljni z orehi, med s tartufi Krožnik sirov, sušeni dateljni z orehi, med s tartufi
A plate of cheese, dried dates with walnuts, honey with truffles A plate of cheese, dried dates with walnuts, honey with truffles

Meringe z rabarbaro in maskarpone sirom
Meringue with rhubarb and mascarpone

Cena menija: 39,00 EUR

Vinska spremljava: 20,00 EUR

Število mest je omejeno, zato pohitite in si rezervirajte svojo mizo.

Price: €39