Velikonočni meni


Warning: Illegal string offset 'content_type' in /home/restav16/public_html/wp-content/themes/bettaso-old/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-attributes-utilit.php on line 101

MORSKI MENI Bavarois kozjega sira z orehi in spomladanskim zelenjem Sveže Jadranske kozice, škampov mousse, melona in avokado, sneg kumar in oljčnega olja Črni ravioli s škampi in gamberi, škampova redukcija, kraljevi gamber in sipa Poširan file kovača v maslu, rakova omaka, quiche z brokolijem in Jadranskimi kozicami Hladen ajdov parfait z grenko čokoladno omako…

Goût de France / Good France


Warning: Illegal string offset 'content_type' in /home/restav16/public_html/wp-content/themes/bettaso-old/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-attributes-utilit.php on line 101

Že peto leto zapored se bo na prvi pomladni dan, 21. marca 2019 več kot 2000 kuharskih mojstrov iz celega sveta pridružilo projektu Goût de / Good France, ki ga prirejata francosko Ministrstvo za zunanje zadeve in mednarodni razvoj ter veliki chef Alain Ducasse, da bi skupaj s pripravo večerje počastili francosko gastronomijo. 4-hodni Goût de…

Valentinov meni


Warning: Illegal string offset 'content_type' in /home/restav16/public_html/wp-content/themes/bettaso-old/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-attributes-utilit.php on line 101

Doživite Valentinovo romantično doživetje v Manni. (13.2.-17.2.2019) Vabljeni na kulinarično Valentinovo razvajanje v romantičnem ambientu naše restavracije. VALENTINOV MENI: Kuharjev pozdrav zaljubljenim Mousse kraljevih gamberov, por, sipin čips Penina Capris Marine Tartar divjega brancina, gel limonine emulzije, kaviar vrtnic Malvazija Vinakoper Račji consome, poširan jastog, črni koren v tempuri Pinela Guerila (demeter) Škampov raviol in…

Božični meni

Božični meni


Warning: Illegal string offset 'content_type' in /home/restav16/public_html/wp-content/themes/bettaso-old/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-attributes-utilit.php on line 101

BOŽIČNI MENI (24.12.-25.12.2018) Cena 3-hodnega dnevnega menija kosila znaša 16,90 € in 4-hodnega 25,00 €   Cena za 4 ali 6-hodni večerni božični meni 35,00 EUR / 42,00 EUR Meni z vinsko spremljavo: 51,00 EUR / 65,00 EUR

Silvestrovanje 2018-2019

Silvestrovanje 2018-2019


Warning: Illegal string offset 'content_type' in /home/restav16/public_html/wp-content/themes/bettaso-old/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-attributes-utilit.php on line 101

Ekskluzivni 10-hodni Silvestrski meni 2018 Cena all inclusive dogodka znaša 125 € na osebo in vključuje spodnji meni z vini, ter ustekleničeno naravno in mineralno vodo, sokove, kavo in čaj. 19:00-19:20 1-hod POZDRAV KUHARJEV (burrata, malancanov pire, pražena čebula, dimljeno olje, balzamični kaviar) Hišni aperitiv 2-hod TARTAR DIVJE KIRNIJE (gel in kaviar klementin, česnova pena, zelišča) No.1…

Martinovanje 2018

Martinovanje 2018


Warning: Illegal string offset 'content_type' in /home/restav16/public_html/wp-content/themes/bettaso-old/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-attributes-utilit.php on line 101

Tudi v naši hiši praznujemo praznik, ko se mošt spremeni v vino, zato se nam pridružite in si privoščite poseben 5-hodni Martinov meni. (07.11.- 14.11.) Cena 5-hodnega ribjega ali mesnega menija znaša 100,00 EUR za 2 osebi in vsebuje: pogrinjek in pozdrav iz kuhinje aperitiv penina Istenič ali hišni destilati hladna predjed,topla predjed, sorbet, glavna jed…

BELI TARTUFI

BELI TARTUFI


Warning: Illegal string offset 'content_type' in /home/restav16/public_html/wp-content/themes/bettaso-old/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-attributes-utilit.php on line 101

V ponudbi imamo sveže istrske bele tartufe, ki jih najbolje občutite v istrski pašti, ki vam bo na voljo vse do januarja 2019. Vabljeni!

Teden Restavracij 2018

Teden Restavracij 2018


Warning: Illegal string offset 'content_type' in /home/restav16/public_html/wp-content/themes/bettaso-old/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-attributes-utilit.php on line 101

RIBJI MENI Amuse-bouche (…) Tartar divje kirnije (klementinin kaviar in gel, česnova pena) Zeliščni ravioli s skuto in kajmakom (tartufi, consomé bukovih ostrigarjev in shitake gob, kraljevi gamber) File kovača (omaka rakovice, čemažev pire, zelenjava) —— Sladica TR (doplačilo 4,50 EUR) Fondant temne in bele čokolade (doplačilo 5,50 EUR) (sladoled rabarbare, brownie, prah pikantne paprike) MESNI…

Valentinovo 2018

Valentinovo 2018


Warning: Illegal string offset 'content_type' in /home/restav16/public_html/wp-content/themes/bettaso-old/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-attributes-utilit.php on line 101

Doživite Valentinovo romantično doživetje v Manni. (09.2.-17.2.) Vabljeni na kulinarično Valentinovo razvajanje v romantičnem ambientu naše restavracije.   Valentinov meni: OSTRIGA (stebelna zelena, limeta) BRANCINOV TARTAR (kaviar iz klementin, česnova pena) GOSJA TERINA (biskvit pražene čebule, višnje) ZELIŠČNI RAVIOL (šitake gobe, tartufi, ocvrt priželjc) FILE OMBRINE (rakova redukcija, rakov raviol) RAZDVOJENI TIRAMISU (mascarpone mousse, drobljenec…

Valentinovo 2017

Valentinovo 2017


Warning: Illegal string offset 'content_type' in /home/restav16/public_html/wp-content/themes/bettaso-old/cherry-framework/modules/cherry-utility/inc/cherry-attributes-utilit.php on line 101

Doživite Valentinovo romantično doživetje v Manni. (14.2.-18.2.) Vabljeni na kulinarično Valentinovo razvajanje v romantičnem ambientu naše restavracije.   Valentinov ribji meni: MARINIRANI KRALJEVI GAMBERI (kumarični mousse, limonina emulzija, paradižnikova spužva) ČRNA RIŽOTA S PEČENO KAPESANTO RAVIOLI Z RAKOVICO, ŠKAMPI IN GAMBERI (škampova redukcija, sipa, gamberi) V OLIVNEM OLJU POŠIRANA TRSKA (morska omaka, žafran, cvetačni pire,…