Glavne jedi

GLAVNE RIBJE JEDI


GLAVNE MESNE JEDI



Hobotnica iz pečice / 18,90 €
(kremna skutna polenta, pečen krompir in zelenjava)


File slovenske postrvi / 16,90 €
(pire zelene, ajdov biskvit, pokovka ajdove kaše, maslena omaka z bučnim-oljem)


File velike ombrine na žarua / 19,90 €
(tartufi, omaka kozjega Ghee masla, kvinoja z zelišči in šitake gobami)


File trske / 18,40 €
(mousse polente, omaka rdeče pese, marinirani posušeni paradižniki, dimljena pesa, dehidrirane kapre)


Riba iz pečice s prilogo (kg) / 49,90 €


40 ur v vakumu kuhane ličnice odojka / 17,80 €
(omaka pečenih jabolk in čebule, krompirjev pire z drobnjakom, brstični ohrovt)


Belokranjski jagenjček  / 20,90 €
(hrbet, konfit, ocvrt priželjc, pehtranovi njoki, omaka z brokolijem in Brie sirom)


Telečja zarebrnica (cca. 400g) / 25,90 €
(pečena na oglju, masleni por s tartufi, pečen krompir)


Goveja tagliata / 18,90 €
(izbrana solata, zeliščni čebulni obročki, ovčji parmesan, pečeni mini paradižniki)


File jelena / 22,90 €
(štrukelj z rdečim zeljem, pire zelene, kostanj, karamelizirana kutina)


Pečeno račje bedro in račji konfit / 16,90 €
(krompirjev pire, masleni por s tartufi, karamelizirane fige)


Za vegetarijanske jedi vprašajte natakarja.

Poglejte tudi PredjediMenusDaily Offers and Desserts