Galerija

Ambient in vzdušje sta pomembna

Ambient

Naša hiša izstopa že po svojih zunanjosti, ki jo odlikujejo mnogi detajli ter živahna bakreno-zlata barva. Ročna poslikava fasade z barvnimi kamenčki in značilnimi oriamenti so plod navdiha arhitekta, ki se je s svojim delom želel približati umetnosti Gustava Klimta. Notranjost hiše je prav tako zaznamovana z omenjenim slikarjem, kar se odraža tako v poslikavi sten, na oblazinjenem pohištvu kot z njegovimi slikami. Lestenci in ostala okrasna svetila so izdelana iz italijanskega stekla iz Morana, s čimer je še dodatno ustvarjen umirjen in prestižen ambient.

 

Počutje

Tu preprosto je tisto nekaj, od koder prostor diha tako prijetno; tisto nekaj, zaradi česar se je tu lahko počutiti božansko. Božansko, vendar ne za večno. Človeški postanemo, ko skušamo razumeti. Ljudje smo bitja, vedno lačna razumevanja. Zato radi prihajamo sem, kjer ustvarjamo božanske jedi na zemlji. Da bi okušali in vedeli. Razumeli in od sebe izpustili. Vse, da bi se spet vrnili.

Prostori

V Hiši kulinarike Manna imamo več prostorov(dva salona in Lounge), v prvem nadstropju hiše sta na voljo dva ločena salona z izjemnim ambientom, kjer v objemu nežne svetlobe iz romantičnih lestencev in svetilk lahko uživate ob velikih mizah(za 2, 4, 6 ali 9 oseb). V poletnih mesecih pa vas razvajamo tudi na naši terasi ali na enem izmed letnih vrtov.
Postavitev pohištva omogoča prilagoditev za vse želje gostov: tako za družabno srečanje kot poslovno kosilo ali intimno večerjo.