SILVESTROVANJE
2019/2020

Ekskluzivni 9-hodni Silvestrski meni 2019/2020

Cena all inclusive dogodka znaša 125 € na osebo

in vključuje spodnji meni z vini, ter
ustekleničeno naravno in mineralno vodo, sokove, kavo in čaj.

Pričetek dogodka 19:00-19:30

POZDRAV KUHARJEV
Hišni aperitiv

OSTRIGE
Capris Marine Brut, VinaKoper
(penina, suho, slovenska Istra)

 1-hod

KAPESANTA
(jabolko, stebelna zelena, bučna semena)
Rebula Zanut Kocijančič
(suho, Goriška brda)

 2-hod

TUNA TATAKI
(vložena pivska repa, malancanov pire)
Renski rizling Šuman
(suho, Štajerska)

 3-hod

GAMSOV CARPACCIO 
(hišni kajmak, rdeča pesa)
Echo Belo Frelih
(suho, Dolenjska)

 4-hod

KREMNA POLENTA
(pršut, poširan rumenjak, tartufi)
Pinela Sveti Martin
(oranžno vino, suho, Vipava)

 5-hod

SIPA
(gobov dashi, ocvrt priželjc)
Malvazija Veliko
(suho, slovenska Istra)

 6-hod

FILE KOVAČA
(cvetača marmite glaze, holandska omaka, brokolijev čips, lešnikovo olje)
Vitovska grganja Renčel
(suho, Kras)

 7-hod

OCEAN BEEF
(por, pire krompir, vinska omaka, drobnjakovo olje)
Cabernet sauvignon Augustus Zanut Kocijančič
(suho, Goriška brda)

24:00 Kozarec penečega vina z ogledom ognjemeta iz našega vrta

 8-hod

SLADICA 2020
Pikolit Vipavska Klet
(belo, sladko, sušeno grozdje, Vipava)

 Degistiv Manna 

 

Po želji (napovedano pred prihodom) lahko mesne jedi zamenjamo z morskimi

Vljudno vabljeni na Silvestrovanje v Manno – pohitite z rezervacijo saj je število mest omejeno.

 

Pišite nam

Kontakti

Plačila

Mastercard, BA, Maestro, Visa, MBills,
Eurocard, Activa, American Express,

E-novice

Rezervacija