Cena all inclusive dogodka znaša 125 € na osebo
in vključuje spodnji meni z vini, ter
ustekleničeno naravno in mineralno vodo, sokove, kavo in čaj.
Pričetek dogodka 19:00-19:30
POZDRAV KUHARJEV
Hišni aperitiv
OSTRIGE
Capris Marine Brut, VinaKoper
(penina, suho, slovenska Istra)
1-hod
KAPESANTA
(jabolko, stebelna zelena, bučna semena)
Rebula Zanut Kocijančič
(suho, Goriška brda)
2-hod
TUNA TATAKI
(vložena pivska repa, malancanov pire)
Renski rizling Šuman
(suho, Štajerska)
3-hod
GAMSOV CARPACCIO
(hišni kajmak, rdeča pesa)
Echo Belo Frelih
(suho, Dolenjska)
4-hod
KREMNA POLENTA
(pršut, poširan rumenjak, tartufi)
Pinela Sveti Martin
(oranžno vino, suho, Vipava)
5-hod
SIPA
(gobov dashi, ocvrt priželjc)
Malvazija Veliko
(suho, slovenska Istra)
6-hod
FILE KOVAČA
(cvetača marmite glaze, holandska omaka, brokolijev čips, lešnikovo olje)
Vitovska grganja Renčel
(suho, Kras)
7-hod
OCEAN BEEF
(por, pire krompir, vinska omaka, drobnjakovo olje)
Cabernet sauvignon Augustus Zanut Kocijančič
(suho, Goriška brda)
24:00 Kozarec penečega vina z ogledom ognjemeta iz našega vrta
8-hod
SLADICA 2020
Pikolit Vipavska Klet
(belo, sladko, sušeno grozdje, Vipava)
Degistiv Manna
Po želji (napovedano pred prihodom) lahko mesne jedi zamenjamo z morskimi
Vljudno vabljeni na Silvestrovanje v Manno – pohitite z rezervacijo saj je število mest omejeno.